sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ruokasoodaa naamariin!

Onko olo viikonlopun jäljiltä väsynyt ja tunkkainen? Suuntaa keittiöön ja kaivele kaappien kätköistä se vanha ruokasoodapurkki sillä se on tämän päivän pelastus! Pese viikonlopun jäljet ja meikinjämät kasvoilta yksinkertaisella ruokasoodakuorinnalla! Toimii!

Sirota ruokasoodaa kämmelle tai kuppiin, lisää vettä tippa kerrallaan ja sekoita. Vettä on tarpeeksi kun seos on tahnamainen. Levitä tahna puhtaille kosteille tai kuiville kasvoille hellin pyörivin liikkein ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Huuhdo runsaalla vedellä. Nauti raikkaasta tunteesta!


Veden sijasta voi käyttää myös maitoa tai appelsiinimehua. Maidolla seos pysyy mielestäni vähän paremmin kasassa mutta se on luultavasti silkkaa mielikuvitusta. Jääkaappiviileä maito myös tuntuu mukavan viileältä. Kasvoja saattaa vähän pistellä mutta nou hätä, pistely kyllä häviää pesemällä. Minulla on erittäin herkkä iho eikä se ollut tästä naamiosta moksiskaan :) Pesun jälkeen hieroin sormenpäällisen kookosöljyä kasvoille vaikkeivät ne kovin kuivalta tuntuneetkaan. Olen vaan niin rakastunut kookokseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti