keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kutisevien säärien pelastaja

Täällä Dubaissa alkaa ilmat lämpenemään ja ilmeisesti ilmastointi on kuivattanut sääreni niin että meinasin viime yönä raapia ne verille. Alkaisi olla taas vahauksenkin aika joten ajattelin sitten kokeilla kuoria ja kosteuttaa, kotikonstein tietenkin. Tähän reseptiin voi käyttää suolaa tai sokeria ja oliivi- tai kookosöljyä. Itse päädyin näihin:

- 1dl suolaa
- 1dl kookosöljyä
- yhden sitruunan mehu


Herkälle iholle suositellaan sokeria. Pöytäsuola- ja sokeri sopivat tähän mainiosti. Sekoita ainekset kupissa ja sitten vaan kuorimaan. Kevyin pyörivin liikkein, ei liian rajusti. Itselläni kirveli hieman niissä kohdissa joita olin pahiten raapinut, mutta ei kovasti. Huuhtelun ja kuivauksen jälkeen ei tarvinnut käyttää rasvaa vaan kookos oli ehtinyt imeytyä ja kosteuttaa ja jalat tuntuvat nyt ihanan pehmeiltä eivätkä kutise :)

Puolikaskin annos olisi riittänyt jaloille, kuorin lopuilla lähes koko kropan. Muistakaa myös kantapäät! Suihkun lattia/kylpyamme on tämän jälkeen todella liukas ja saattaa tarvita pesua ettei kukaan päädy halkaisemaan kalloaan.

Olen aiemmin käyttänyt Palmoliven Mineral Massage kuorivaa suihkugeeliä mutta tämä oli ehdottomasti parempi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti